تعریف بیمه حوادث چیست ؟ معرفی بیمه حوادث انفرادی و بیمه حوادث گروهی / بیمه حوادث خانواده
بیمه حوادث همانطور که از نامش پیداست مربوط به حادثه هایی است که ممکن است برای اشخاص و افراد مختلف اتفاق بیافتد و با توجه به نوع بیمه و پوشش هایی که خریداری می نمایید عموما هدف اصلی آن تحت پوشش قرار دادن مواردی مثل فوت ، نقص عضو و از کار افتادگی دائم کلی و یا جزئی ، از کارافتادگی موقت ، جراحت و صدمات بدنی و هزینه های پزشکی است . بیمه حوادث با نام های دیگری مثل بیمه حادثه نیز شناخته می شود.
در واقع موضوع بیمه نامه حوادث سانحه و حادثه ای است که می تواند منجر به فوت ، نقص عضو و از کار افتادگی دائم کلی و یا جزئی ، از کارافتادگی موقت ، جراحت و صدمات بدنی و هزینه های پزشکی گردد . همچنین موضوع بیمه حوادث پرداخت غرامت معین در صورت فوت مورد بیمه یا نقص عضو و از کار افتادگی و جبران هزینه های درمانی ناشی از وقوع حوادث مشمول بیمه است . خطر فوت و نقص عضو به عنوان پوشش های اصلی در بیمه های حوادث می باشد و خطرات از کار افتادگی موقت و بستری در بیمارستان و هزینه های پزشکی ناشی از صدمات و جراحات به عنوان خطرات تبعی قرار دارند.
بیمه های حوادث اکثرا به صورت پوشش خطرات ناشی از حوادث در تمام اوقات (24 ساعت شبانه روز) و در هر مکان و یا زمان در طول مدت بیمه بوده و شامل خطرات شغلی (خطرات ناشی از شغل) ، ورزشی (خطرات ناشی از ورزش) ، حرفه ای ، ماموریت ، مسافرت و مواردی از این دست میگردد.
بیمه حوادث معمولا به دو صورت انفرادی و گروهی عرضه می شود . منظور از بیمه حوادث انفرادی بیمه ای است که به صورت انفرادی فقط یک شخص را تحت پوشش قرار می دهد و منظور از بیمه حوادث گروهی بیمه ای است که مجموعه ای از افراد و اشخاص مختلف را به صورت گروهی تحت پوشش قرار می دهد.
گرچه می توان انواع مختلفی از بیمه حوادث را در نظر گرفت ولی از جمله مهمترین بیمه های حوادث میتوان به بیمه های بیمه حوادث انفرادی ، بیمه حوادث بیمسا (بیمه حوادث انفرادی مسافران خارج از کشور) ، بیمه حوادث ورزشی ، بیمه حوادث مشاغل مختلف ، بیمه حوادث خانواده ، بیمه حوادث نوروزی ، بیمه حوادث سازمانی و کارمندان و کارکنان سازمان ها ، بیمه حوادث شرکتی و کارمندان و کارکنان شرکت ها ، بیمه حوادث کارخانه ها و کارگران و کارکنان کارخانه ها ، بیمه حوادث کارگاه ها و کارگران و کارکنان کارگاه ها ، بیمه حوادث فروشگاه و کارگران و کارکنان و فروشنده ها ، بیمه حوادث تولیدی ها و کارگران و کارکنان تولیدی ها ، بیمه کارکنان دولت ، بیمه دانش آموزی (بیمه حوادث دانش آموزی) ، بیمه دانشجویی و بیمه مهد کودک ها اشاره کرد . از آن جا که شرایط و مشخصات اکثر این بیمه ها مشخص است ، ما از اضافه گویی پرهیز نموده و فقط توضیح برخی از آن ها که ممکن است موجب سردرگمی شود برای شما قرار داده ایم و جهت کسب اطلاعات بیشتر و توضیحات کامل درباره هرکدام به صفحه ی مربوطه مراجعه نمایید.
شایان ذکر است که بیمه حوادث یکی از انواع بیمه نامه های مربوط به بیمه اشخاص است و جهت کسب اطلاعات بیشتر و توضیحات کامل درباره انواع بیمه های اشخاص به صفحه ی بیمه اشخاص مراجعه نمایید.